03.10.2010

Havregrøt i to uker? Helt greit!

Det tok meg to dager. To dager med hjertebank, nøye overveininger og stålkontroll. Så plutselig var en Kindle 3G på vei hjem til meg.

Jeg har gått og hatt litt smålyst på lesebrett en stund. Men det har vært så mye å måtte sette seg inn i – de ulike typene, hvordan de fungerer, hvordan de kommer til å fungere i fremtiden, forholdet til eventuelle norske e-bøker, pris og vekt og ditt og datt. Så da Julie tok en liten gjennomgang på sin blogg om temaet var jeg kjempefornøyd. Et skritt nærmere en beslutning. Jeg hadde fortsatt ingen konkrete planer om å skaffe meg det i nærmeste fremtid.

Men på fredag møtte jeg en som var stolt eier av en tredjegenerasjons Kindle. Og jeg fikk se på det. Egentlig ble jeg nok overbevist der og da – kunne nok ha dratt hjem med det samme og bestilt fra amazon. Heldigvis ventet jeg litt, (greit å ikke gjøre beslutninger som innebærer firesifrede tall midt på natten…), så hele lørdag og dagen i dag har gått med på å tenke på lesebrett. Hvor praktisk det er, hvor mange trær i regnskogen jeg sparer, hvor fint det vil være å kunne ha med seg alle bøkene jeg leser selv bare på en snartur til byen, hvor mange flere bøker jeg kommer til å kjøpe på impuls og i hvor mange uker jeg må spise havregrøt og knekkebrød som en følge av mine utskeielser.

Uansett – nå er det gjort, og denne snasne lille saken er på vei til meg om ikke lenge

5 kommentarer:

Elida sa...

Du seie at du har bestillt den fra amazon? Ca kor mykje betalte du for den? (dollar/kroner)

Julie sa...

Åh, så hyggelig at jeg dytta deg litt i riktig retning. Kjenner jeg har skikkelig lyst på en, jeg også. Det omslaget synes jeg dessuten er knallfint (men kanskje litt dyrt i forhold til hva det er?) Lykke til med ny dings, håper du skriver litt om hvordan du opplever den. :)

Oda sa...

Elida: Betalte i underkant av 2000 kr, men det er med omslag og 3G. Du får en som er billigere, men som kun har wifi.

Julie: ja, du var svært så deltaktig i beslutningen =)
Omslaget er knallfint - den jeg så på fredag var rød, og helt herlig - verdt pengene synes jeg =) Og dessuten ville jeg ikke hatt den med meg rundt omkring uten noe omslag, i frykt for å ødelegge den - og da er jo vitsen litt borte.
Og det kommer garantert innlegg når den har ankommet!

Vibeke sa...

Lykke til med lesebrettet!
Tror du vil bli fornøyd :-)
Vi har den første? utgaven og det er i bruk daglig. Papirboka blir lest i den også :-)

Vibeke sa...

ps: glemte å si at omslaget er kjempestilig!